Coniläppäreitä ja muutakin - B2:n palvelutarjonta

B2 on historiansa varrella tarjonnut monenlaisia palveluita kulttuurin ja harrastusten pariin. Tänä päivänä suosituin palvelumme lienevät coniläppärit tarpeineen, eli tapahtumanjärjestäjille lainattavat kannettavat tietokoneet, tulostimet, lähiverkkotarvikkeet, ym. Jos olet järjestämässä conia, festareita, kyläkekkereitä, taiteilijatapaamista tai muuta harrastustapahtumaa epäkaupallisesti ja/tai julkisen sektorin toimijana - tutustu tarjontaamme. Jos olet epävarma kuuluuko tapahtumasi kohdeyleisöön, tutustu tarkempaan määritelmään.

Briefly in English

B2 provides Finnish nonprofit organizations with free services, including Internet services, IT and AV equipment loans for events, consultation, plastic card printing and more. We're happy to work with you in English as well. Please contact us for details.

Palvelut tyypeittäin

Pitkäaikaiset/jatkuvat palvelut

Pitkäaikaisilla palveluilla tarkoitetaan palveluita jotka ovat käytössä toistaiseksi, yleensä viikoista vuosiin.

Vanhin palvelumme eli Internet-verkkopalvelut tarkoittavat esimerkiksi kotisivuja, sähköpostipalveluita, virtuaalipalvelimia, verkko-osoitteiden hallintaa sekä erinäisiä valmiita verkkopalveluita.

Tarjoamme neuvonta- ja verkostoitumispalveluita aloittaville yhdistyksille, yhteisöille sekä yleisötapahtumille. Olemme osallistuneet useiden yhdistysten perustamiseen sekä satojen eri kokoisten yleisötapahtumien järjestelyihin. Erityinen vahvuutemme on tietosuojakonsultointi.

Palvelut tapahtumanjärjestäjille

Tapahtumanjärjestäjille on edellisten lisäksi tarjolla palveluita, jotka on suunnattu lyhytaikaisiin tarpeisiin.

Lainalaitteet ovat ennen kaikkea tapahtumanjärjestämiseen hyödyllisiä tarvikkeita. Saatavilla on tietotekniikkaa, äänentoistolaitteita sekä valo- ja videokuvauslaitteita. Suosituimpia näistä ovat ns. coniläppärit oheislaitteineen, eli yleisötapahtumien tarpeisiin sovitetut kannettavat tietokoneet, tulostimet ja lähiverkkotarvikkeet.

Muovikorttituotanto on nimensä mukaisesti palvelu esimerkiksi jäsenkorttien tai yleisötapahtuman vapaaehtoisten tunnistamiskorttien tulostuspalvelu. Vaikkakin itse palvelu on tässäkin yhteydessä maksuton, materiaalikulut tulee maksaa.

Tapahtumanjärjestäjiä suosittelemme lämpimästi tutustumaan myös Kompassi-tapahtumanhallintajärjestelmään, jolle B2 toimittaa taustatekniikan.

Muut palvelut

Teemme jonkin verran laitelahjoituksia, esimerkiksi yli jääneitä, käytöstä poistettuja ja/tai meille lahjoitettuja laitteita joille ei ole omaa käyttöä. Pääosa lahjoituksista menee nuoriso- ja seniorityön käyttöön.